Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

A.W. Surveys

Ez a cég egy piackutatásokkal és honlapok elemzésével foglalkozó tőkeerős vállalat.   2005 ben idult mára már több tízezer felhaszálója van világszerte.   A regisztráció után 2.70$-t jóváír a számlán.  Hetente új felmérések.   Minden új tag után 1.27$-jár.  3-5 nap alatt fizet, a PayPal vagy AlertPay számlára, 15$ elérése után.   Egyedül is 2-3 hét alatt elérhető.

Az alábbi bannerre kattintva regisztrálhatsz!

Klikkelj a jobb felső sarokban a "Create Free Account"-ra!  >>>  Itt kitöltjük a mezőket, ékezetek nélkül.  >>>  UserName-ID- ami lehet név, becenév.  >>>  Password-jelszó-7-15 karakter kell legyen.  >>>  First Name - keresztnév  >>>  Last Name - vezetéknév  >>>  Gender - nem: female - nőnem, male - hímnem  >>>  Age - kor.  >>>  Email Address - e-mail cím  >>>  Utána be kell másolni az ablakban megjelenő biztonsági karaktereket.  Ha ezt bemásoltad, kész is van a regisztráció 2-3 perc az egész. >>>   Klikkelj a lap tetején a „Invite Friends" ablakra.  Lejjebb lesz egy olyan link aminek a végén a te azonósítód (ajánlólinked szerepel).

Az oldal használata:   Ahhoz hogy megkapd a 2.70$ a következőket kell tenned.  Pár perc alatt megvan.   1. A főoldalon, lejjebb találsz egy ablakot benne 9 értékelhető weblappal.   Minden megnyitott és értékelt weblap 30 cent. Összesen 2.70$.   2. Ráklikkelsz az elsőre. Itt lejjebb látsz egy mezőt ahol később értékelni kell a weblapot. Megnyitod a weblapot, majd bezárod.   3. Most kell kitölteni a mezőt, angolul.    Megkönnyítésül leírok pár lehetőséget, amik közül választhatsz minden alkalomra, amit majd bemásolsz. 

 This is an excellent site!         I shall advise it to all!           It is an interesting site!         I think this site should see more people!

Kattints a képre és regisztrálj!

Ha kész vagy mind a 9 weblap értékelésével 2.70$ kell hogy legyen a számládon.