Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

 Mobrog közvéleménykutatások pénzért

A MOBROG a németországi Dr. Grieger & Cie. piackutató intézet szolgáltatása. Világszerte végeznek felméréseket az interneten, illetve okostelefonokra írt alkalmazásukon keresztül.
Online panelük egy globális hálózat részét képezi, így még a széleskörű felméréseket is kiváló minőségben tudják elvégezni.
A kiváló minőség tartós biztosítása érdekében az „ICC/ESOMAR Piac- és Társadalomtudományi Kutatásokra Vonatkozó Nemzetközi Kódex” által meghatározott alapelveket követi a MOBROG, és szolgáltatásaik nyújtása során teljesítik a nemzetközi piackutatásra vonatkozó MRS, CASRO, MRA & ARF irányelveket.
A felméréseken való részvételedért rövid felmérésenként 150 és 900 Ft közötti összeget kereshetsz.
 A MOBROG-nál aktívan részt vehetsz a piackutatásban, elmondhatod véleményedet, és a felméréseken való részvétellel pénzt kereshetsz.
A felméréseken résztvevők a fáradozásaik elismerése jeléül fizetésben részesülnek, amelyet PayPal-on keresztül vehetnek fel.
 A Mobrog Online felületen kínálja azt a lehetőséget, hogy a felméréseket kényelmesen, számítógépedről töltse ki. Ehhez rendszeresen küld e-mailes meghívókat a felmérésekre, amelyeket aztán kényelmesen kitölthet az interneten. Előzőleg tudatjuk, hogy a felmérésen való részvétel mennyi időt vesz igénybe, illetve mennyit kereshet vele. Természetesen nem kötelező a részvétel. Minden alkalommal saját maga választhatja ki a felmérést, és a számára legmegfelelőbb időpontban töltheti ki azt.
 A Mobrog megígéri, hogy a felmérés kitöltése előtt mindig tudatja Önnel, hogy mennyi időt vesz igénybe egy felmérés, és mennyit kereshet vele. Személyes adatai védelme 100%-osan garantált, érdekes felmérésekkel kereshet pénzt, és hozzájárulhat a tudomány és piackutatás eredményeihez. Az Ön ígérete: Valós adatokat ad meg magáról, és legjobb tudással, lelkiismeretesen válaszol a felmérés kérdéseire. Ennyi az egész.

Ha regisztrálni szeretnél az oldalra küldj e-mailt a jozsefmijin@freemail.hu címre és küldöm a meghívót!