Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Paid To Click vagyis Kattintásért Fizetve!

 

Magyarul azért kapsz pénzt, mert egy linkre vagy egy banner -re kattintasz, és az oldalon eltöltesz némi időt!

Az oldalon általában van egy számláló ami jelzi, hogy mennyi időt kell még az oldalon lenned a pénzedért. A reklámoldalak az esetek 99%-ában biztonságosak, nem kapsz tőlük vírust. (Persze nem kell ész nélkül kattintgatni a reklámoldalon belül.) 

Egy oldalon átlagosan 30 másodpercet kell tartózkodni, amiért cserébe egyenleged feljebb kúszik! Az oldalak más és más módon fizetnek. Mindegyik rendelkezik kifizetési minimummal. Ez általában 1$- 10$ között mozog. A kifizetések e-bankon keresztül történnek.

A PTC nagyon egyszerű. Csak kattintgatni kell amiért cserébe fizetnek. Előfordulhat néha, hogy a fizető linkek közé szűrőlinket helyeznek el. Ezek a szűrőlinkek a nyelvtudás és a figyelem hiányára vannak kitalálva. Elég ritka jelenség, de előfordul.  Ezért fontos, hogy mindig vessünk egy pillantást arra amire kattintunk.

A szűrő link neve általában ’Cheat link’ vagy ’Don't click it’! Ha ehhez hasonlóval találkozunk semmiként ne kattintsunk rá, mert lenullázhatja, vagy törölheti profilunkat az adott cégnél! 

Komoly pénzeket csak akkor lehet elérni, ha az embernek többen is dolgoznak. A ’Munkatársakat’ több féle módon is behívhatunk. Az alattunk kattintgatók után jutalékot kapunk. (Oldaltól függ, hogy hány %)

Minél több ember dolgozik alattunk annál gyorsabban érhetjük el a kifizetési limiteket, illetve annál több pénz keresünk. 

A PTC –nek nincs köze a piramisjátékhoz, hiszen nem a belépő tagok fizetnek a belépésért, hanem a hirdetők az oldal látogatásért. Az Internetes cégek számára nagyon fontos a látogatottság, éppen ezért a látogatásért hajlandóak fizetni is! 

A PTC –vel pár ezer Forinttól egész komoly összegekig lehet keresni havonta.

Fontos megjegyezni, hogy az igazán komoly jövedelmek nem az első hónapokban fognak megjelenni a számlánkon.  Általában 24 óra elteltével kattinthatunk újra a linkekre!

 

A PTC oldalra való regisztrációhoz kattints az alábbi bannerre!